Medlemsvärvning

Värva nya medlemmar och delta i utloggning av tio stycken ipads. Tävlingen pågår till den siste januari. Medlemmar som går med nu får tiden fram till årsskiftet med i medlemsskapet för 2016.

Under vecka 47 introducerar Reumatikerförbundet en kampanj. Värva en medlem och delta i utlottningen av tio iPads.
Information om tävlingen kommer att finnas med i medlemsaviseringsbrevet samt i ett extrautskick som medföljer Reumatikervärlden.
I samband med detta kommer vi att lägga till ett nytt fält i medlemsblanketten på Reumatikerförbundets hemsida där den som värvar kan fylla i sitt medlemsnummer.