Hagaparksdagen maj 2015

Reservera den 23 maj. Vi firar 70 år med Reumatikerförbundet och Reumatikerdistriktet.

Vi och andra lokalföreningar presenterar våra aktiviteter. Mellan kl 11.00  - 15.00 får ni testa olika aktiviteter som QiGong, sittgympa, paraffinbad, dans/rörelse till musik, mäta handstyrka m.m.. Flera artister deltar. Stockholmsföreningens egen kör är också där. Du får träffa informatörer från patientskolor. Lille Kanin delar ut ballonger till de minsta. Sök upp bordet/tältet för Nacka Värmdöföreningen. Ta gärna med picknick och hela familjen.